Höst

Diset ligger över markerna, solen är på väg upp, det glittrar i daggen, träden strålar i alla möjliga, och omöjliga, färger. Vem säger att hösten inte kan vara alldeles underbar!?


Ser ni korna? De är också färgmatchade med naturen…..


Det är här bävern håller till. Jag har inte sett honom på sistone, men ryktet förtäljer att han mår bra och fortsätter sitt idoga arbete med att dämma upp bäcken


Rosen Flammentanz i sin uppmurade rabatt är övertäckt med jord och grankvistar. Nu är det bara att hålla tummarna för att den klarar vintern

Grannfrun vaknade under helgen av att en räv satt ute på gården och skrek, tjöt, ylade, vad det nu är rävar gör. Hemskt lät det i alla fall. Den var fin i pälsen så det verkade inte vara en "skabbräv" så de kunde inte förstå varför den skrek. Men senare på dagen fick de höra att två björna passerat tvärs över ägorna. Undra på att räven tjöt, det skulle jag också gjort.

Ta vara på de vackra dagarna och njut av hösten!

 

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Oj, tur att jag läste igenom vad du skrivit, en gång till. Jag läste först att grannfrun vaknat av att en räv, satt fast i en rävsax, sedan undrade du varför den tjöt. Skulle jag också ha gjort, hann jag tänka innan jag såg vart jag läste fel, vilken tur att jag gjorde det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.