Man måste slappna av ibland

Tittade på min blogg. Senast jag skrev var den 15/1, var har jag gjort efter det? Vad hände med den pigga, alerta mor-farmodern som stickade, virkade och planerade för att göra små miniatyrmodeller? Jo, julledigheten tog slut och jag återvände tillbaka till jobbet. Jag har en intensiv arbetsperiod nu och min ork räcker inte riktigt till. Jo, den räcker på jobbet, pigg och rask är jag, men när jag kommer hem så………. ingenting, … ligga på soffan…… slumra ……. ingenting, ……. ingenting…….. gå i säng för att orka upp dagen efter. Speciellt rolig är jag inte att leva med dessa dagar. Tur att Livskamraten är snäll och förstående…. annars blev jag nog utkastad. Tur också att jag trivs med det jag gör och att jag kan räkna veckorna tills just denna aktivitet är avslutad.

I torsdags for vi i alla fall till SpanskaVillan. Först hade vi ringt till våra element så när vi kom dit var det +8C!! Det kändes skönt och när de andra elementen slagits på och elden sprakade så blev det snabbt varmt i hela huset. En mysig middag med thaimat från Bommengrillen så kändes allt bra. Vädret har varit härligt, inte soligt, men med en aning av vår i luften. Skoteråkarna har sina vägar över sjön och även isfiskarna har dykt upp.

Luftfuktigheten har varit 93% vilket gjort att träden varit sagolikt vackra. Efter 2 dagar i vårt smultronställe så känner jag mig utvilad igen, vilken tur att vi har detta härliga ställe. Inga måsten, promenera, skotta snö från taken, lösa Sudoku, slumra en stund på eftermiddagen, sitta framför brasan och prata…….. livet är gott!
På hemvägen svängde vi in till IKEA  och köpte en spjälsäng åt det senaste lilla mörkhåriga tillskottet, kunde inte låta bli att köpa ett Ludde fårskinn dessutom så nu hoppas jag lille K kommer och hälsar på sin mormor i veckan.

4 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Hello, vi har ocksa installerat sant kort i varat hus, bra att kunna ringa och
    kolla varmen plus andra om det behovs. Lat som ni hade en harlig helg,
    du behover nog det lugnet da och da, ladda batterierna. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.