Dagen efter…..

Var alltså  på tjejmiddag igår. Vilken underbar middag, vilka goda viner, vilket dansande! Rättare sagt; vilket zumba-hålligång! Tänk att vi fem damer i "mogen" ålder, med sammanlagt 17 barnbarn (om jag nu räknat rätt), kan ha så roligt!

Alldeles ensamma, dvs utan partners. Det känns långt från de fotografier jag sett från mammas syjuntor där alla satt med sina handarbeten och bordet var fullt med småkakor och finaste kaffeservisen. Vi har en något mer uppsluppen stil kan man säga!

Gårdagskvällen gav mig i alla fall lust att prova på zumba så på onsdagkväll ska jag göra ett försök. Vi "zumbade" så det stod härliga till igår och det kändes jättekul!

Känner mig inte riktigt i form ännu efter gårdagskvällen, men en promenad i solen kanske kan hjälpa upp den saken. Sedan måste jag förbereda materialet inför Bryssel-resan nästa vecka. Jag håller hårt på att inte ta med mig jobbet hem, men denna gång måste jag nog. Det får väl bli att sitta en stund mot eftermiddagen. Vill också hinna med att träffa de små; L och J, helst även lille K. Längtar så efter dem!

 

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.