Något är fel i statistiken

Gick in och läste VK, gick in på bloggsidan och fick då se att jag låg högst upp på listan av mest lästa bloggar i dag. Men se, det tror jag inte på. Det måste vara räkneverket som har fått sig en knäpp (Lidnersk?).

Kul att jag har fått en award från Marja. Den ska jag gärna dela med mig av, men inte i kväll. Jag har fortfarande 1½ vecka kvar av perioden med tung arbetsbelastning så fantasin tryter just nu.

Tiden för avresan till Dubai närmar sig och jag borde börja plocka fram lite sommar-kläder för att se vad som möjligen kan passa. Just nu känns det som att det enklaste vore att klä sig i något heltäckande som döljer allt som påverkats av jordens allt mer ökande dragningskraft! En burnus, djellaba eller liknande klädesplagg vore inte helt fel. Jag längtar dock efter att åka bort. Hotellet ser bra ut, se bilden nedan, vi har bokat en studio med balkong och köksdel så vi kan ordna egen frukost.

Foto av Belvedere Court Hotel Apartments, Dubai

Jag ser fram emot att bara få vara lat, strosa runt, titta på alla magnifika byggnader som finns, titta på hela den konstgjorda "värld" som verkar ha byggts upp, åka ut i öknen – helst övernatta, bada, äta gott, umgås………. Längtar!!!!!

 

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Här kommer en Beatutiful blogger award från mig. Skickar stafettpinnen vidare till dig.Eftersom jag inte riktigt förstår hur man gör, så spana in min blogg så kanske du blir lite klokare:)

  2. Marja Granqvist

    Det kan nog vara så att du hade många besökare, för jag länkade ju till dig och skrev ordet SpanskaVillan, vilket kanske många blev nyfikna på. Gunnel här under kanske också länkade.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.