Magi, sade grannfrun

I går lade vi flotten i sjön! Tänk som vi gruvat för det, den är stor och tung. Vi fick kämpa ordentligt i höstas för att få den tillräckligt högt på land så att den skulle ligga säkert när vår kära sjö får sina anfall av storhetsvansinne och tror att det är dags för Medelhavsvågor,

Tomten är så liten just nu. Precis nedanför vår stentrappa och bastun börjar vattnet.
Istäcket låg kvar i går, men var ganska tunt så vi tyckte att OK, nu skjuter vi ut flotten i vattnet. Den ligger ju ändå precis i vattenbrynet. Sagt och gjort, så nu ligger den fritt i vatten. Visserligen brukar det vara mark där i vanliga fall, men just nu flyter den.

Ut med fällen, på med bikinin och sedan kunde vi ligga där i solen och det var VARMT!
Vi låg och tittade på isen som låg runt flotten, medan vi bara njöt. 10 minuter eft

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.