Premiärdoppet

I går, påskdagen, var det rekordvarmt! Kändes som i Dubai, solen gassade helt underbart. Vattenytan låg blank och stilla. Vi tog tillfället i akt att flytta flotten dit där den ska ligga i sommar.

Min uppgift var enkel: stå på land och hålla i en lina. Det verkar alltid vara min uppgift när det gäller flotten; hålla i en eller annan lina. Nåja, där stod jag och flotten blev förankrad enligt konstens alla regler.

Jag konstaterade stilla att detta inte var det bästa stället för att kliva på och av flotten, fullt med rullande lösa stenar som där var. Som för att bevisa detta så gled mina Foppa-tofflor iväg och jag hamnade pladask i vattnet.

Två saker: 1; tänk så tråkigt grannarna måste ha när inte vi är där och hittar på saker.

2; det positiva med det var att jag slog min badglada grannfru – nu är det jag som har rekordet i bada först! Haha!!!!!!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.