Sorgligt

Hör och läser om höjdhopparna Sjöberg och Tregaro, vill bara gråta. Vad är det för människor som finns? som missbrukar andra, som begår det största svek man kan begå mot barn….. Hur många fler…….. I dag säger jag nej tack värld och vill bara gömma mig i min egen lilla värld. Den är inte fulländad eller perfekt, men den är i alla fall trygg. Så trygg som jag önskar att alla skulle få vara.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Ja, det är så sorgligt 🙁 Men det är skönt att veta att det finns en och annan modig person som dessutom är så offentlig som vågar berätta. Kanske kan det ge mod till de som fortfarande är barn och drabbas av sånt här jäkla… skit!! Håller med, man blir så ledsen 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.