Valborg

Det blev ingen valborgsbrasa i kväll. Efter en intensiv dag med att bära sten och "vispa" betong så blev det ett glas rödvin med ost och kex på flotten. Detta följdes av skinka med jättegod rotfruktsgratäng (och 2 glas rödvin) och därefter 1 flaska mousserande vin tillsammans med jordgubbar (belgiska) ute i solen.

I och med det tog lusten att gå på Valborgsfirande slut. Livskamraten sitter framför TVn och ser en hockeymatch. Själv ska jag gå ut i duschen, hoppas att någon fågel sjunger riktigt vackert och sedan tar jag en bok och sätter mig framför TVn jag också. Det känns kallt ute i kväll.

Skönt att slippa alla måsten!

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.