Från det ena till det andra…

I torsdags så åkte våra vänner hem. Så tomt det blev……. Vilken tur att jag fick följa med lilla L och dansa. Vi gick på tigerjakt och dansade honkey-tonk så det var omväxlande minsann. Tänk vilken lycka att man får vara med! Att se de små så koncentrerade och glada dansa och skutta iväg över golvet.

Ledaren säger; "och så skakar vi loss axlarna", och visst, jag försöker nog det, men det är mycket annat som skakar på en gammal farmor, inte bara axlarna. Ibland är det ett elände med denna stora väggspegel……..

Från dansen till begravning. Från den ena ytterligheten till den andra. Men det är väl så livet är. Man gläds åt att träffa släktingar som man inte träffat på ett antal år, men visst är det synd att det måste vara vid sådana sorgliga tillfällen…..

Känner mig lite gammal idag, tror jag sätter mig och stickar ett par barnsockor till….

De här gjorde jag färdiga i förra veckan, det går ju ganska snabbt att sticka sådana små saker. Mycket restgarn har jag så det kan nog bli ett par till.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Fina små sockar! Jag får sån lust att sticka…ska kanske försöka och se om den opererade tummen klarar av det nu. Vem vet?
    Stora väggspeglar ska man akta sig för:=) Jag äger ingen, utan brukar spegla mig i balkongdörren när det är mörkt ute.:)
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.