Grön (av avund)

De senaste veckorna har jag börjat lägga ut foton till olika bloggar, typ Fototriss, Ordlös onsdag etc. För mig är det ett nytt fenomen att det finns sådana fotoutmaningar. Det har också gjort att jag varit inne och tittat på en mängd olika bloggar, inte bara dem som finns här på VK. En helt ny värld har öppnat sig….

…vilka fantastiska bloggar, vilka konstnärer, fotografer, vilka skribenter 
det finns runtom vårt avlånga land!

 

Jag blir så avundsjuk!

Jag vill också ta sådana knivskarpa foton!

 

Jag älskar min digitalkamera, jag fotar ständigt och jämt, men jag är medveten om att jag inte brytt mig om att lära mig alla finesser som finns på den.

Nu SKA jag sätta mig och läsa igenom instruktionsboken!
Nu SKA jag lägga ner lite mer tid på att ta till mig, och använda,
den teknik som finns tillgänglig.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.