Julrester

I morse när jag packade upp vinlådan så kom Livskamraten på något smart. Varför inte återanvända den kraftiga fina wellpapplådan till att förvara julsaker i. Sagt och gjort, fram med julsakerna igen och den stora omsorteringen började. Lådan passade jättebra att lägga ned julgransbollarna i.

Jag passade också på att ta fram lådan med mamma och pappas julsaker. Tänk att i år blir det 7 år sedan mamma gick bort. Så fort tiden har gått! Den första tanken var att inget har hänt under dessa 7 år. Men vid närmare eftertanke så har ju faktiskt både dottern och sonen gift sig under dessa år, tre barnbarn har vi fått och en stuga har vi skaffat. Det är nog så, tiden har bara flugit iväg. Men än har jag inte kommit så långt att jag kan slänga bort deras julpynt. Nej, det får vara kvar ett tag till.

 

Fick ett mms idag med en bild på en av världens goaste killar, lille K. Men titta vad han lutar sig mot. Är det som det stod på mms:et: The dog from hell!


Bildkvalitén är inte den bästa, men så är det väl med mobiltelefonkameror ibland. Men visst ser de ut att ha det skönt!
 

 

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Det är så kul med riktigt gamla julsaker 🙂 Jag har ett gäng kanariefåglar som jag tror härstammar ända från sextiotalet. Jag är hiskeligt rädd om dem. Kanske kommer mina barn att digga gamla saker precis som jag? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.