Förändringar känns…

Det sker stora förrändringar inom vår koncern just nu. En av de förändringar det kommer att innebära för mig personligen är att jag kommer att förlora mina kontakter i de internationella nätverken. Under årens lopp har jag varit med i 4 olika nätverk och knytit många kontakter. Jag kommer att sakna dem, snyft. Trots, eller kanske tack vare, kulturskillnader och språkförbistring så har jag trivts bra i de sammanhangen. Men med åren så har också erfarenheten kommit; förändringar kan innebära mycket positivt, så nu är det bara att rikta blicken framåt och se tiden an. Ska vara i Bryssel på fredag, få se om jag hinner få tag på någon gammal nätverkskompis och dela ut en avskedskram.

Annars vad nytt? Inte mycket. Måste börja planera för nästa dammiddag (tjejträff). Jag skulle vilja ha ett lite annorlunda upplägg på middagen, får kanske sätta mig och bläddra igenom några recept (på Internet).

Tänk alla dessa block med nedskrivna recept, fina kokböcker, recept utrivna ur diverse tidningar – nu ligger de bara där….. och skräpar och tar upp plats….. Det är vad Internet har fört med sig.  Det är väl också en förändring.

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag som just planerar att scrappa en receptbok till Johanna med mammas och mormors recept… såna som hon alltid frågar efter och sedan slarvar bort. Jag har köpt stämplar från Artic Sisters.
    Kram

  2. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Marja Granqvist (2012-01-17 22:40)
    Att få en sådan receptbok, det är värdefullt, så det tycker jag blir en jättefin gåva! Det är något helt annat än de lösa blad jag har som ligger och tar utrymme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.