Fototriss; Ränderna går aldrig ur

Ränderna går aldrig ur. Vad associerar man till då? Egentligen så kommer jag först att tänka på människors beteende. Saker människor gör och säger och som gör att tanken kommer fram – ja, det kunde jag förvänta mig av honom / henne, ränderna går aldrig ur. 

Det andra jag ser framför mig är tigern. Visst är det så, ränderna går aldrig ur.

Men sedan började jag titta mig omkring, och visst, där finns också mycket där ränderna är bestående. Låt mig börja där.

Med lite skugga så ser lamellgardinen framför förvaringsutrymmet i hallen ganska mystisk och främmande ut. De lär nog vara randiga till dess de plockas ned.

Min kära palm ser också ganska randig ut. Den dagen den inte ger ett randigt intryck, det blir en sorglig dag!

Ränderna går aldrig ur husväggen heller. Här finns både horisontella och vertikala ränder. Huset kommer kanske inte att stå här i evigheters evigheter, men så länge det står fast på marken så går ränderna aldrig ur.

Vill du ser mer av dessa oföränderliga ränder, gå in på fototriss.blogspot.com/