Morgonen efter kvällen före

Det blev en lång trevlig middag i går. Helt oförmodat och improviserat med gäster, och jättetrevligt! Fick lite förslag och idéer om hur man skulle kunna fräscha upp vardagsrummet, något som jag länge gått och funderat på, men inte hittat något vettigt. Nu vet jag!

Helmärkligt att man kan köpa en annan människas tankar och idéer rakt av bara. Det kändes helrätt och spännande dessutom. Nu får vi se om modet håller ända till genomförandet…. Ska lägga ut lite före- och efterbilder senare.

Började dessutom på mitt bidrag till 1-mila-halsduken, blogg.vk.se/Velilasstickblogg/
och hann faktiskt lite under vår långa middag.

I dag tror jag att jag ska ägna dagen åt administrativa uppgifter som att göra i ordning årets pärm för fakturor och börja arbeta med God man-deklarationen. Inget arbete som känns stimulerande att börja med, men ack så skönt när det väl är gjort. Sedan tror jag att jag ska sticka emellan med lite scrapbook-arbete också. Har gjort varsin sida om dotterns och sonens bröllop, men som en av middagsgästerna igår sade: var är bilderna från ert bröllop då? Ja, det kan man fråga sig. Det blir till att leta i gömmorna.

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.