Fortsätter stöka

Arbetet med att ändra om lite i vardagsrummet fortsätter. Istället för att måla björkstolarna svarta så har jag i dag klippt till och börjat sy 10 stolsdynor. Jag gör dynorna vändbara med svart på ena sidan och mönstrat i svart/grått på andra sidan.

Det som återstår nu är den "tunga" biten, att för hand sy fast kantbandet runtom och sy genom dynorna så tyget ligger fast. Det får väl bli något att göra när jag sitter framför TV:n. Det stora skåpet ska målas till veckan så nu gäller det att hitta en ny matta. Ingen som har en matta, minst 4X3 meter liggande? Gärna i svart eller svart/vitmönstrad. Vilka fullkomligt onödiga saker man gör ibland……

En-milahalsduken växer en liten bit i taget….
Färggrann blir den i alla fall!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.