Roligt men också sorgligt

Det är nog sant att "spetsiga" rubriker, gärna med lite sex-anspelning, ökar mängden läsare. Det var väldigt oväntat, och ganska roligt, att se hur antalet läsare av min blogg mångdubblades den dag rubriken var lite tillspetsad. Jag förstår att tidningsutgivarna frestas att använda sig av den tekniken ibland 🙂

Men inte tråkiga lilla jag, jag är nu åter på den smala vägen, är farmor extra mycket i veckan och lämnar på dagis på morgnarna, sköter mitt jobb och stickar och handarbetar på fritiden.

Ytterligare en bit ur mitt livspussel har gått ur tiden. Min moster som fanns nära när jag tillbringade sommarloven hos mormor. En av de saker som jag minns mest är när vi gjorde utflykter ner till Byskeälven. Tänk så fantastiskt gott det stekta fläsket smakade, stekt över öppen eld i en sotig stekpanna. Mummmsss! Sådant fläsk finns inte i dag. Att sedan få lyxa till det med att få en halv läsk, det var lyckan det. Det är många varma minnen som förknippas med moster A.

Mitt i mina tankar på moster så dyker tanken upp när jag inte ville gå i vattnet för jag var rädd för krokodilerna. Visst försökte de vuxna förklara att krokodilerna bodde långt borta i varmare länder, men det hjälpte inte. Inte för mitt liv kunde de få mig att tro att inte någon / några krokodiler simmat iväg och befann sig i Byskeälvens kalla vatten.

Ack ja, det var tider det! Allt var möjligt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.