Kunde vara bättre….

Vädret alltså, det kunde vara bättre….yrsnö och blåst är inte vad jag vill ha. Fredag kväll blev det till att dra möbler runt i vardagsrummet. Grannfrun kom äntligen över och vi var så kreativa!

Jag har varit förutseende och låtit det stora, nu svarta, skåpet stå kvar på en matta så det gick enkelt att dra det runt rummet för att prova var det passar bäst. Kan man ha trevligare en fredagkväll?

Nu ska jag bara köpa några smålampor och ett sidobord så ska det vara färdigt. Så roligt, så skönt att äntligen få göra en förändring som jag tror kommer att bli riktigt bra!

Mer då, hur ser helgen ut? En del "måsten" finns; göra färdigt gode man-årsredovisningen som ju ska vara inlämnad före 1 mars, träna lite på SMED inför en liten utbildning som jag ska hålla i på måndag, kanske sy färdigt dynan till fåtöljen som ska kläs om, men i övrigt; INGENTING!

Så skönt att inte känna att man "måste" så mycket utan man får ta dagen som den kommer. Nu väntar vi bara på killen som levererar Expressen direkt till dörren, vilken lyx va?

Ha det bra allihopa, en skön, avslappnad helg tillönskar jag er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.