Påskdagen

För första gången hittills fick vi åka hem från SpanskaVillan före utsatt tid. Orsaken var förstås den ruggiga förkylningen vi råkat ut för. Visst går det lika bra att vara sjuk i stugan som hemma, men en sak krävs för att det ska fungera; vatten!

Det var så kallt på nätterna att vattnet frös natten till Långfredagen, det tog nästan hela dagen innan det hade tinat upp. Då visade det sig att blandaren i uteduschen hade gått sönder (av åldersskäl) så det blev ingen dusch. När vi så vaknade på Påsklördagen och det var samma visa; inget vatten så blev det snabb hemfärd. Jag sov i stort sett hela dagen och idag känns det något bättre.

När jag så satte mig och tittade på dagens bloggar så läste jag förstås Marjas blogg, klicka här. Hon hade lagt in en bild på fantastiska servettvikningar och då kom jag ihåg när våra barnbarn hade sovit över i vårt hotellrum i Turkiet. Vi, liksom dottern, hade bokat familjerum och en natt sov de två flickorna över hos oss och nästa natt det manliga barnbarnet. Personalen var uppmärksam och efter första övernattningen så kom de och bara öppnade dörren helt oförmodat. Antagligen för att kolla om vi hade icke inbokade personer i vårt rum. Första gången förstod vi inte varför men när de gjorde likadant dagen efter att pojken sovit hos oss, så förstod vi och talade om att det var vår dotter som bodde i rummet bredvid med sina barn. När de insåg att vi var en familj så gjordes denna fina vikning av handduken;
 

Gulligt!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig på soffan och bara "tycka synd om mig själv". En riktigt ruggig deckare har jag så jag ska frossa i mord och ruskigheter. Powerwalken har gått "åt pipan" så nu blir det popcorn och lite läsk också! Det blir nya tag när förkylningen gått över!

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Ha, haa… fin svan. Den vill man ju inte veckla upp för att torka sig på. Fattar inte hur man kan vika något sådant av en handduk. Till svanarna på min blogg behöver man två stycken stora servetter.
    Hoppas förkylningen ger sig snart! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.