Dimma

Dimman ligger tung över omgivningen. När jag  åkte över Obbola-bron så var det som att köra in i tjocka, det kändes overkligt på något sätt. Vädret känns inte speciellt upplyftande måste jag säga, det känns som att dimman kryper ända in i märgen.

Nåja, det går väl över. Kvällen får ägnas åt att köra ett par tvättmaskiner. Jag åker till Tyskland på söndag eftermiddag för några dagar och måste se till att jag har användbara kläder. Det blir tre dagar som ska ägnas åt ett slags revision på ett av våra systerbruk så det gäller att klä sig rätt, både för besöken ute i verksamheten och för de intervjuer och samtal som ska genomföras. Suck, hur har jag det med tyskan egentligen? De allra flesta svenskar förstår engelska någorlunda, men så är det inte alltid i Tyskland. De yngre behärskar engelska, men inte de något äldre. Eller så vågar / vill de inte använda den…

Hoppas bara att förkylningen blir något bättre, känner mig fortfarande risig och jag vet att dessa revisioner innebär arbete till långt in på kvällarna. Köpte lite vitaminer idag som jag ska försöka få i mig och hoppas på en riktig energikick.

Men först kommer lördag, den lediga lördagen, då vi ska ha lite extra festligt! Det ser jag fram emot! Gäller nu bara att förbereda vad vi ska bjuda på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.