Slöseri med tid

Igår slösade jag med tiden. Det började redan i slutet av arbetsdagen då jag deltog i ett möte där jag inte hade något att göra. Det är sådant som kan hända, omständigheter som ingen kunde rå för, men något värdeskapande gjorde jag inte.

Åkte hem och fortsatte i samma stil. Gjorde absolut ingenting….tittade i rabatterna, tittade på Livskamraten där han satt och sov ute på altanen, gick in och…..

…..gjorde ingenting. Stickade några varv på enmilahalsduken, slötittade ibland på Simon och Thomas på TVn, började prova några sommarkläder att ha i Kroatien men gav upp. Halv tio så orkade jag inte göra mer ingenting utan gick och lade mig och läste. Vilken bortkastad eftermiddag och kväll! Inget kul, inget utmanande, bara tråkigt.

Det får jag ändra på idag, ska jobba över 2 timmar och sedan åka direkt till sta´n och hämta fler pelargonsticklingar. Dessa ska sedan planteras om och sedan ska jag börja planera för festligheter under Kristi Himmelfärdshelgen. Tänkte göra några smårätter att frysa in så man slipper stå och laga mat i det, förhoppningvis, fina vädret. Så får det bli!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.