Stickning på gång

Det blev i alla fall Stick-café igår. Med mig hade jag ett par sockar som jag stickar åt lille K samt en bit av en-mila-halsduken. Det blev att jag kämpade med halsduken igår, men jag hann också köpa garn och mönster till en julklappsväst åt lilla L. Så dyrt blev det.

Jag tittade på den nya serien av Jonas Gardell också, vilka unga, duktiga skådisar de hittat. Fantastiskt duktiga med enorm utstrålning. Det känns som en jobbig serie att se på grund av att man vet att handlingen är tragisk. Samtidigt känns det som att man måste se den. Det utspelades i en tid när man var med, och "lyckades" vara helt omedveten om denna grupp av människor. Hur var det möjligt egentligen? Blundade jag med bägge ögonen?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.