Är det bara tisdag?

 Jag har hamnat lite snett i veckan, det känns som att det borde vara torsdag, men det verkar bara vara tisdag fortfarande. Hur lång vecka är det här?

Kylan närmar sig visst och det kan vara dags att sätta på vinterdäcken. Men jag vill hellre köpa en ny bil. Det känns som att min lilla Lada har tjänat ut. Nu vill jag ha en stabil bil som drar lite bensin och har skinnklädsel. Visst ja, automatväxel och ordentligt packutrymme vore heller inte fel. Är det någon som har en bil motsvarande det signalementet, hör av er! 

Jag blev lite inspirerad när jag läste http://blogg.vk.se/maria-lundmark-hallsten-umea blogg om samtal i väntrum. Ett av mina barnbarn och jag hade följt ett av de andra barnbarnen till en undersökning på lasarettet. När vi lämnat henne i sköterskans trygga vård så passerade vi genom väntrummet. Ni vet hur det blir när någon rör sig i en sådan miljö. Allas blickar fästs vid den som gör något.

När vi nu gick där, följda av allas blickar, så hörs den allra mest högljudda, långa prutt ni kan tänka er. Det är barnbarnet som får ett meddelande på mobilen och har valt denna hemska "melodi". Gissa om det kändes som att väntrummet var långt där vi gick, fnissande och  åtföljda av detta hemska ljud. Roligt var det, men ganska pinsamt också! Mycket kan hända på sjukhuset. Kul att få skratta med barnbarnet dock!

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Åh, låter som min kära avensis. Automat och skinnklädsel… jajamänsan… *nickar* Men jag ÄLSKAR verkligen min bil och den ska få vara med länge har jag tänkt.

    Men det finns nog en älsklingsbil där ute någonstans till dig med. När det är kärlek vid första ögonkastet är det bara att slå till vettja 😀

    Hoppas allt är bra med dig! kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.