Fin helg i alla fall

Helgen blev fin trots att humöret är lite lågt. Fint väder hade vi och besök fick vi av personer som bara tittade in. Dessutom gick vi för att överlämna en liten tack-gåva till ett par ytligt bekanta och då visade det sig att hon fyllt 65 år dagen före, så där blev det stort kaffekalas. Tack och lov för människor.

Nästa helg är vi bortbjudna på stor fest, men vi ska göra något ändå roligare. Vi ska få ha lilla L och lille J här över hela helgen. Mamma jobbar och pappa är i USA, synd för dem men det blir desto roligare för oss!

Jag har börjat fundera på julen och traditioner som förändras. Stora högtider har vi ju alltid firat med mamma, pappa och syrran. Nu är alla de borta. Vi måste börja skapa några nya traditioner som rör tiden kring själva storhelgerna. Jag tror att vi ska planera in en liten glöggfest för våra grannar vid SpanskaVillan i god tid för jul och sedan ska vi ut och äta ett julbord vid något av fiskelägena i närheten lite senare i december. Det kommer att bli trevligt och bra hoppas jag.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.