Gott och blandat

Det blev middag på restaurang igår minsann. Äldsta deltagaren 81 år och yngsten 3 år, vad är det som gör att det blir så roligt när man blandar olika åldrar? De två yngsta i sällskapet valde dessutom att tillbringa natten hos oss, farmor och farfar. Mysigt är bara en ytlig beskrivning av de känslor som kan väckas av dessa två underbara varelser.

Nackdelen är förstås den tidiga morgonen, men det är ett kärt besvär. Idag blir det fullt upp att göra. Ett märkligt fenomen är att när man står mitt uppe i arbetet så gör man en massa saker både på arbetet och hemma, men när man är helt ledig så behöver man bara ha en enda sak på  agendan för dagen, så känns det som jäkt, jäkt, hur ska jag hinna…..

Vad beror det på?

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    En enda sak kan kännas som ett måste och därför förstöra en hel dag, det tror jag. Kul att se dig igen, det var verkligen längesedan 🙂 Ha det gott! //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.