Värme

Värme, såväl yttre som inre. Den yttre för att solen strålar, för att vi har badat, ätit kräftor utomhus (igen) och badat igen. Den inre för att sonen med familj varit hos oss och satt upp taket i allrummet. Det är inte utan att man känner att man inte längre är så snabb som tidigare när man ska försöka hänga med i deras arbetstakt! Livskamraten har, under många förmaningar, nekats tillträde till vår arbetsgemenskap utan de har jobbat själva, med lite, lite bistånd från mig. Nu har vi ett nytt fint paneltak som ska målas och dessutom få två ”fuskbjälkar”. Det känns så bra! Tack, tack, tack för hjälpen!
DSC_0077Jag är så nöjd och glad. Igår kväll när vi  kommit in satte jag en lampa som fick lysa upp mot taket och det var så fint. Inga flätor, inga rutor, jiiippii! Jag beklagar det arbete som Knutte lagt ned på sitt tak, men nu är den tiden förbi. Nu planerar vi för belysningen och det kommer att gå åt mer än 50 meter elkabel för nu ska här belysas på rätt sätt!

Nu har jag att göra; måla taket 2 varv, måla alla väggar och måla slutliga varvet på köksdörren samt se till att Livskamraten håller sig i stillhet. Vi måste få  honom i bättre skick efter olyckshändelsen.

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Bra med hjälp och fint blev det! Stackars Livskamraten… jag förstår att han vill vara med och leda arbetet. Kramar.

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, han mår dåligt över att inte kunna vara med, men så är det, han får jätteont om han gör för mycket. Men sådan tur att man kan få hjälp, älskar dem! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.