Lite segt idag

Nu börjar visst ”gamm´kroppen” säga från att nu har det jobbats lite för mycket. Jag sov ända till 09.30!!!!!! i ett sträck och känner inte någon arbetslust direkt. Sitter bara och filosoferar med thékoppen bredvid mig och njuter av att vara ledig en stund på morgonen.

Dagen har annars börjat på bästa möjliga sätt; den ständiga morgonfrågan till Livskamraten ”har du kunnat sova i natt” besvarades idag med ”ja, ända till kl 06, och utan att vakna av smärta”. JIIIPPPIIII, äntligen kanske det börjar vända för honom. Det har nu gått tre veckor sedan hans olyckshändelse och de sista fem dagarna har jag verkligen kämpat för att få honom att vara, nästan, i stillhet. Det, och tiden, kanske ger effekt, jag hoppas verkligen det.

Ska detta bli dagen då jag inte badar? Spänningen är olidlig……… Himlen är grå, men temperaturen visar ändå +17 så kanske, kanske inte. Jag får väl ta på mig mina fläckiga målarkläder, och kepan, och ge mig i kast med andra varvet av det vackra taket (rummet är så mycket ljusare nu) och dessutom vill jag hinna måla en vägg. Min högra axel protesterar lite när jag skriver detta och så är det, man är inte direkt någon grovjobbare. Det är därför simningen är så bra. Detta att få sträcka ut alla leder, mjukt motstånd, rent, fint vatten, välgörande för kroppen, välgörande för själen, välgörande för arbetskläderna…. kan det bli bättre?

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.