Bad även idag….

Det går fortfarande att bada, +18 var dagens temperatur vilket inte är att förakta. Nu börjar en ny månad, få se hur länge det går att njuta av badet.

Samtliga väggar i allrummet är nu målade, riktigt kritvita är de och det känns bara skönt och krispigt. Vi åkte på IKEA och skulle köpa en ny soffa, men den var faktiskt slutsåld. De får hem fler på måndag, men det känns lite konstigt att tänka att så många vill ha likadan soffa – att den blir slutsåld. Lite grand tappar jag intresset för den, men det blir nog till att hämta en på måndag i alla fall. Den var skön att sitta i, med divan och möjlighet att bädda till en 120 cm extrabädd i. Ja, jag får stå ut med vetskapen om att den finns i ett antal hem runtom i Sverige.

Passade också på att köpa två par gröna gardiner, lite färg behövs i det vita rummet. Modellen var av typ öljett vilket inte passar till den gardinstång jag ska ha. Vad gör man då som en driftig kvinna (efter pizza och 2 glas vin). Man måttar upp hur mycket man kan klippa bort (35 cm), hämtar saxen och vips, så har man klippt bort 60 cm. 60 cm!!!!!!!!!! Men då är ju gardinen för kort…… Visst är den för kort så nu har jag bara 3 gardiner fast jag behöver 4 st. Ridå!

Knäskurat golvet har jag gjort idag.
DSC_0074 Det är säkert inte gjort på 8-10 år (minst) så visst blev det mycket finare, men det skulle nog behövas slipas. Men inte nu, nu är jag less på att måla och greja.

Nu ska jag gå och sätta mig i det kritvita rummet och ta lite ljusterapi framför TVn. Det är vad jag orkar i kväll. Ha en skön kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.