Lycka kan vara en vedförvaring

Igår började jag med tillverkningen av vedförvaringen. Stegarna gjordes.

DSC_0071Hyllplanen sågades till. Livskamraten fick mig till och med att jacka ur hörnen, något som inte skulle skett om jag fått bestämma. Nu kan jag i alla fall göra sådana urkapade hörn.

DSC_0069Hyllan är målad och färdig. Jag är jättenöjd för den blev precis som jag tänkt mig. Den fyller ett outnyttjat hörn mellan kaminen och trappan, den är så hög att jag lätt kan dammsuga under den, den har ett skydd i bakkanten så att vedpinnarna inte tar mot väggen, den har en övre hylla där man rymmer några tidningar och tändstickor och jag har gjort den själv! För första gången i mitt liv har jag ”snickrat” en möbel.

DSC_0074Den ser kanske sned ut på bilden men det är fotografens fel. Men tittar man riktigt noga ser man en liten passbit under högra benet, inte nog med det, det vänstra bakre benet är 1 cm kortare än de andra, så snett och vint är golvet! Snett byggt och skiffer på det, ha ha, inte en rak vinkel! Nu är det bara att ta på sig regnrocken och hämta mer ved så vedförvaringen blir full.

Ha en skön kväll!

 

 

 

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Men jisses vad duktig du är! En perfekt hylla med en massa praktiska detaljer. Du kan tydligen göra vad som helst. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.