På väg åt rätt håll…

Idag har Livskamraten mått bättre. Inte bra, men så pass att han orkar prata och till och med varit på Bilprovningen. I morse kom en av grannfruarna förbi när hon var ute på hundpromenad. – Idag ska jag ut och roa mig, sade jag. – Ska du på återvinningen, sa hon. Det ska jag också.

Visst hade hon rätt, jag har varit på återvinningen med en massa skräp. Varje gång är ren njutning. Det märkliga är bara att det aldrig tar slut på skräpet, jag undrar vem som fyller på hela tiden. Nu är det vårt ”utekök” som ska tömmas för om en vecka kommer hantverkarna, det vill säga mågen med sina killar, och ska lägga nytt tak. Hela rummet ska isoleras så vi får en helt ny hall, tvättstuga och matrum. Oj, så skönt det ska bli!

Den ”nya” delen ska gå i spansk stil för att matcha utsidan på huset. Jag surfade igår på Spanish design och det är tydligt att vi har hall- och matrumsmöbler som passar perfekt så några nya inköp ska inte behövas. Nu gäller det bara att försöka hitta klinkers till ett vettigt pris. Det blir väl till att surfa runt och se vad som dyker upp. Vad gjorde man när Internet inte fanns?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.