Alternativt boende

Nu är det några veckor som jag inte skrivit något inlägg och anledningen till det är att vi har provat ett alternativt boende i sex veckor. Vi har nämligen varit på Cypern och där hyrt ett radhus. Anledningarna till det är många; vi ville förlänga tiden i sol och värme för att låta Livskamraten få hämta sig från sviterna efter sin olyckshändelse i somras, vi ville bara njuta av mer värme och vi ville också prova på att leva ett vardagsliv för att se om detta är något för oss; att leva utomlands.

Under veckorna här har jag inte bloggat, däremot har jag gjort några noteringar som jag kommer att publicera nu några dagar framåt. Det är ett sätt för mig att utvärdera hur tiden varit och hur jag egentligen känner för detta med att lämna Sverige. Alltså;

Första veckan har gått

Vilken härlig vecka, rena drömsemestern! Sonen med familj åkte hit med oss och det är en lycka att få vara tillsammans med honom, sonahustrun och småttingarna. Vi har hyrt bil och bara tillbringat tiden med att bada, på förmiddagarna vid underbara Corallia Beach och på eftermiddagarna i poolen. Vi är helt ensamma här så vi har hela poolen för oss själva. Tiden har gått fantastiskt fort. Är det någon med småbarn som läser detta och som funderar på att åka till Cypern, missa inte Corallia Beach, den allra underbaraste sandstrand, sandbotten, perfekt att bada i tillsammans med småttingar. Mycket bra för oss äldre också……… man flyter som en kork.

Huset är jättefint, två sovrum med dubbelsäng och bäddbara soffor i allrummet, helt perfekt!IMG_20131027_074825

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.