Tillbaka i vardagen

Ja, då tänkte jag inte skriva mer om tiden på Cypern utan nu är det NU som gäller. Vad är nuet då? Vilken typ av vardag ska jag ha? Hela sista halvåret har varit en enda lång semester tycker jag. I stugan, nere på Österlen, på Cypern, en enda lång semesterperiod. Nu är det dags att hitta en vardag, suck………

Det gick i alla fall bra för Jocke, nymfparakiten, att vara borta i sex veckor. Han blev väl omhändertagen (tack M). Nu är han hemma igen och först var han lite avvaktande, lite tyst, men nu är det samma väsen (oväsen) som tidigare.

I går var det tjejmiddag här hemma och det var roligt som vanligt. Jocke satt igång och skrek som en galning, kanske för att överrösta oss…….. Livskamraten som var hemma menade att vi alla verkar tala samtidigt. -Är det någon som lyssnar på någon annan, frågade han…….

Just nu är det julklappsfrågan som är aktuell. I år ska vi bara ge ”nyttiga” julklappar, det får vara slut med att köpa klappar ”bara för att”. Med sju barnbarn så blir det alldeles för dyrt förutom att det känns meningslöst att ge leksaker åt barn som redan har massor med fina grejor.

En sak har jag handlat; broddar. Jag lyckades nämligen göra en riktig saltomortal i onsdags när vi skulle ut och promenera i solen. Pang, så låg jag raklång och slog mig riktigt ordentligt i höger axel, väldigt onödigt så nu blir det broddar hädanefter.
broddar

isfläckIsfläcken som fällde mig!

Ha en riktigt bra lördag! Det ska jag ha.

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Bra inköp! Jag går inte någonstans utan broddar så här års, man vet ju inte när den där lilla isfläcken kommer i ens väg. Du köpte riktig rejäla don… jag kör med såna man har på hälen, men då får man ändå vara försiktig och stampa i ordentligt med hälarna.
    Ha en skön helg! Kram 🙂

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Jag tog i riktigt ordentligt med broddarna, kanske onödigt stora, men det var bra pris…… Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.