Står nu i kö!

Efter att ha läst Bostadens hemsida så har jag nu ställt mig i bostadskö. Uppenbarligen kan det ta ett par år innan man hittar någon lämplig lägenhet så det är lika bra att börja köa. Vi svenskar är ju bra på det sägs det.

Började morgonen med att läsa artikeln i VK om att rensa i röran. Efter att ha arbetat med 5S ett antal år så har jag arbetssättet väl inarbetat, men något jag kommer att lägga till mitt eget arbetssätt är att om jag skaffar en ny sak så ska 10 gamla saker bort.

Idag ska jag ägna mig åt biblioteket som hädanefter ska bli ett ”pysselrum”. En av bokhyllorna ska fyllas med lilla L:s alla pysselsaker. Fin ordning ska det bli och ett bord ska sättas in så hon kan pyssla i lugn och ro när hon är här. I en annan bokhylla ska övriga leksaker in så de finns nära till hands när barnbarnen är här (och det finns en plats där de kan få ställa tillbaka sakerna när de lekt färdigt.)

Det är jobbigt att vara hemarbetande…. spelar ingen roll om det är vardag eller helgdag, man jobbar hela tiden. Å andra sidan kan jag ju ”ta ledigt” när jag vill….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.