Ett avslutat kapitel

Nu är kapitlet ”resesäng för barnbarn” över. Sängen är hopvikt, lakanen i tvätten för att sedan lämnas vidare till nästa person i ledet, vänner som väntar sitt första barnbarn. Sängen har fyllt sin funktion, funnits färdigbäddad här hemma, tagits med till stugan för besökande barnbarn, men nu börjar de ha växt ur den lilla sängen så bye, bye med den. Skönt, en sak mindre!

Bilen är packad med ”brännbart” och ”wellpapp” så snart bär det iväg till återvinningen för att dumpa en del av livets onödiga. Jag har gjort färdigt dotterns och sonens album med bilder från mammas foton. Nu återstår bara att göra färdigt tre album till åt de tre äldsta barnbarnen, puuuh! Sedan har jag mina egna bilder kvar, men de tänker jag högaktiningsfullt sk-ta i, nu är jag less på att sortera foton, riva upp gamla minnen så nu tänker jag övergå till att planera för arbetsrummets uppfräschning. Jag har inte lärt mig att koppla av på dagarna än…..

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Vilket fint jobb du gör med albumen. De kommer att uppskattas, det är jag säker på. Om inte precis nu, så någon gång senare i livet.
    Min dotter har bett om en receptsamling med mormors recept på finsk julmat och bakverk och jag hade tänkt kombinera den med fotofickor med gamla foton. Både på mormor och på henne själv när hon var hos mormor i Finland.
    Lite vemodigt med resesängen… men det är livets gång. Kram 🙂

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Jag hoppas verkligen att de någon gång framöver kommer att uppskatta albumen! Det har väckt många minnen när man går igenom alla gamla foton! Fin idé med receptalbum och foton. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.