Lite guldkant i alla fall

Bara för att lördagen var så hemsk så blev söndagen strålande vacker. Trots människors alla hemskheter så sken solen från en klarblå himmel, allt var himmelskt vackert, grannarna påtade på ute på tomten och vi hade en underbar dag. Idag har det varit lite gråare igen, varmt men blåsigt.

Livskamraten har kommit 1,5 meter ner i brunnen och jag har fullt upp med att springa och tömma sandhinkarna han tar upp från hålet. Tre hinkar har vi och jag försöker hitta bästa stället för varje hink; som markutfyllnad i slänten, som markutfyllnad där vi hade en altan före den stora stormen, i slänten där en rotvälta ska omvandlas till en rabatt med marktäckare,som markutfyllnad utanför källaringången,,,,,, jag springer och tömmer hinkar, krattar till jorden, hämtar stenar och lägger ut för att hindra jorden från att rasa, fram och tillbaka, tungt är det, slitigt värre.

I eftermiddags skippade vi allt arbete och for till Kvissleby. Vad vi handlade där hoppas jag kunna visa imorgon med ett foto. Men vi handlade även till middag; grillad amerikansk barbecue bacon och halloumi med färskt bröd, mums så gott. Till det öppnade vi en flaska Prosecco som vi fått av några gäster, oh så gott det var. Det blåste, vädret var grått men det var varmt där vi satt och blommorna lyste upp omgivningen. Då kan man bara må gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.