Nattliga tankar

Vi hade jättetrevligt på kalaset igår. Tänk att vi fått så många fina vänner här i vårt lilla paradis. Det var en fantastiskt varm kväll igår och vi satt ute hela tiden. Färgerna över sjön var fantastiska och jag försökte knäppa några bilder för att spara minnena, men min mobil är inte särskilt bra. Nyanserna kommer inte fram.

När vi kom hem så satte vi oss ute på södergaveln. Nu blir det ordentligt mörkt på kvällarna och det bara var så mysigt att se de små ljuspunkterna av solcellslampor som vi satt ut lite överallt. Den nyinköpta lampan som vi hängt upp under vindruvsrankan gav ett väldigt annorlunda ljus, den lyste inte upp utan bara skimrade i mörkret.

Vilken tur vi har som får sitta tillsammans på detta sätt! Där naturen känns magisk, där vi får använda fantasin för att förverkliga våra drömmar, där vi har trevliga vänner omkring oss. Så mycket att vara tacksam för.

mms_img387701 mms_img387691 mms_img387681 mms_img387671

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.