Identitetskris

Det känns så underbart skönt att vi äntligen fått ha några varma dagar, alldeles för få, men desto varmare. Eftersom vindruvsrankan skjutit sådan fart så måste vi alltså bygga en pergola för den att klättra på. Det är ett bra sätt att locka upp Livskamraten ur brunnen för se bygga ”tak”, det ger jag mig inte på. Alltså började han bygga igår och idag har vi varit och köpt mer virke.

mms_img747651

Vi har köpt virke åt mig för nu ska jag börja bygga den bakre väggen till vårt förråd. Det får bli ett förråd med identitetskris. Väggen mot vägen, liksom den bakre väggen, diskret vitriolade så de smälter in i omgivningarna, och framsidan vit med glasade väggar och dubbeldörr.

En insida som är både vedförråd och arbetsbod, ingen ordning alls skulle jag vilja säga, förutom i mitt lilla hörn där jag har mina gjutformar, sekatörer och annat livsnödvändigt. Men framsidan utvändigt kommer att bli blommande och välordnad, det har jag gett mig den  på.

Nu ska jag iväg till bilverkstaden för att få en offert till min parkeringsskada. Parkeringen utanför IKEA i Birsta, där kan det hända saker. Mig hände det att sidospegeln hängde lös och framskärmen var skrapad efter att jag varit in och köpt servetter. Nu har jag både anmält skadan till polisen och försäkringsbolaget, få se om det blir någon ersättning.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.