Boktrassel

Nu har jag haft kontakter med polisen (för parkeringsskadan), med försäkringsbolaget och med utsedd bilverkstad. Jag kan bara säga en sak så här långt; vilket trevligt bemötande, vilken service, vilka mysiga killar det finns. Ingen sak att ta tag i tråkiga ärenden när folk är så hjälpsamma!

Nu har jag bara en sak kvar att ta tag i. Det är nämligen så att jag är en trogen kund på biblioteket. Min bana där började med att jag övertog mammas lånekort, nr 160, vilket jag fick behålla ända till dess att datoriseringen krävde nya lånekort. Det är alltså över 50 år som jag varit trogen besökare på bibblan. När jag nu varit borta så länge i sommar så har jag skaffat mig lånekort här i Kvissleby och varit noga med att lämna tillbaka alla tidigare lånade böcker. Trodde jag! Men för någon vecka sedan var jag in på datorn, på bibliotekssidan, och såg till min fasa att jag hade sex lånade böcker som förfallit till återlämning. Jag gick dit och bedyrade att jag lämnat igen alla böcker och att något alltså var fel. Vi enades om att de skulle titta efter på biblioteket och jag skulle leta igenom huset för att se om böckerna trots allt inte fanns någonstans. Jag gick dit igen och meddelade att nej, några böcker fanns inte. Jag var så säker på att jag lämnat igen dem via bokinkastet.

När jag kom tillbaka hit så berättade Livskamraten att han hittat en IKEA-påse med 6 böcker inne i förrådet……… jag skäms…………. Nu ska jag åka till Kvissleby bibliotek och höra om de kan skicka tillbaka böckerna. Om inte, de får de ligga kvar här till dess att jag åker hem nästa gång. Ack ja, när jag tänker på hur säkert jag stod där och sade att jag lämnat igen böckerna via bokinkastet………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.