Pergola

Så var alltså den nya pergolan färdig. Nu hoppas jag bara att värmen stannar kvar ett tag till så vindruvsklasarna får mogna ordentligt. Det skulle vara så roligt att få bjuda till lite fest och servera egna druvor till efterrätten!

mms_img747731
mms_img747721
mms_img747711

 

Livskamraten passade på att dra in elen i förrådet också så vi slipper ha förlängningssladd över gårdsplanen. Det blir bättre och bättre. Vi hjälptes också åt att rulla bort en stor sten som legat i vägen längst bak i förrådet. Vi fick bort stenen men inte förrän jag ramlat över brädorna vi stöttat upp stenen med. Jag lyckades falla över Livskamraten, som tack och lov inte gjorde illa sig, men jag skrapade upp ena benet så shortsen gick sönder och blodet bara rann. Ack, ack det kostar på att bygga, men stenen fick vi bort i alla fall.

Nu ska jag bygga vidare på framsidan av förrådet samt börja med väggen baktill så har vi snart vårt identitetskrisande förråd färdigt. Sedan blir det till att åka och handla skor inför helgens Paris-resa, låna en resväska och höra vem som kan tänka sig att sköta Jocke så att vi vet att allt är i ordning inför resan. Fullt upp blir det idag också.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Morron, hej o hå vad ni håller på. Jo jag vet, alltid saker som ska funderas
    ut och ska utföras. Ha en trevlig resa och hoppas skorna blev bra. Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, visst håller vi på. Men roligt är det och vi hinner faktiskt med andra saker också, som tur är. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.