jag vill inte vara med…

Trevlig dag idag. Kompis som ville gå en promenad på förmiddagen, fick tacka nej eftersom jag skulle träffa mina pensionärskompisar på lunch. Underbart god och trevlig lunch, gillar dessa träffar. Ovanligt nog pratade vi faktiskt en del om jobbet vid denna träff Det brukar vi normalt inte göra men nu har det skett så mycket förändringar att vi var ”tvungna” att diskutera det vi känner till har hänt. Vi enades om att det är skönt att slippa detta med omorganisationer……. Tack och lov att vi är hemarbetare!

Under tiden hade Livskamraten kommit hem. Vi pratade kring brunnen och att han tycker att det började bubbla vatten så det måste bara finnas där. Nu avvaktar vi ett tag och åker ner om ett par veckor. Då hoppas vi att det har fyllts på mer av detta livets vatten.

Sedan kom en annan kompis förbi och vi gick en riktig långpromenad, härligt. Nu känns det skönt att bara få ta det lugnt resten av kvällen.

En irriterad känsla ligger och skaver i bakhuvudet. Hur har SD mage att skriva ett flygblad där de säger sig representera Sveriges befolkning. Med vilken rätt? Jag vill absolut inte att de ska säga sig representera mig. Det är lika illa som att det bara hinner komma ett 50-tal flyktingar hit så börjar det gå rykten om att det stjäls både det ena och det andra runtom boendet. Efter vad jag kunnat se så är det en hel del unga barnfamiljer som flytt från ett krig och jag betvivlar starkt att de kommer hit för att stjäla. Nej, fy sjutton. Rötägg finns bland alla människor, oavsett nationalitet eller färg, så är det bara. De allra flesta är dock ärliga människor som vill leva ett gott liv och som kan tänka sig att hjälpa andra som har det sämre. Det hoppas jag i alla fall. Är det motsatsen som gäller; leva ett gott liv och sk-t i andra, så vill jag inte vara med.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.