Kaos

Händelserna i Paris, fruktansvärt. Denna vackra stad som vi upplevde hade förändrats just genom förekomsten av vakter överallt. Men all världens vakter hjälper inte när fienderna slår till på ett sådant grymt sätt. Så välplanerat, så grymt, så omänskligt. Tankarna bara snurrar runt i huvudet.

Från detta kaos till ett annat kaos; tomten besökte Maxi idag, den 14 november kl 13.00, varför det? Inte brukar väl tomten vara ute och lufta sig i november? Självklart måste småttingarna dit, men vad är det för vits med att tidigarelägga julen? Åtminstone borde man väl kunna vänta till första advent? Var tar alla förväntningar vägen?

Det är ungefär som Kalle Anka kl 15.00. Inte är det barnen som med stor förväntan ser fram emot kl 15.00. Nej, det är vi äldre, vi som bara fick se Kalle Anka på TV på julafton. Nu ser man så mycket tecknat att barnen förstår inte alls vitsen med detta som sker på eftermiddagen.

Ur led är tiden känns det som. Kan ingen vrida den rätt?

3 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Hej, håller med Vrid den rätt, vår värld. Men det verkar som om den tappat
    taget, eller människor i alla fall som inte vill den väl. Kram

  2. Pingback: Världen blev i ett slag, väldigt detaljrik | Maria Lundmark Hällsten, Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.