Vatten och NYTT ÅR!

Nästan i samma ögonblick som jag fotade det första vattnet som kom genom kranen från vår alldeles egna brunn så blixtrade det till på VK; Stor läcka utanför Umeå, det kändes nästan ironiskt. Vilken känsla när jag fick vrida på kranen och vattnet började strömma ut. Jag vet inte hur många gånger jag gråtit över detta, av glädje över att Livskamratens arbete äntligen gett resultat. Nu längtar jag efter att få duscha och diska! Vilket slut på detta år, det kunde inte bli bättre.

20151231_110437Finns det en mer underbar syn?

Denna årets sista dag så lyser snön fortfarande med sin frånvaro, men isen har lagt sig på sjön så det har varit full aktivitet där idag. Roligt att se. Imorgon ska vi nog börja det nya året med en promenad på isen.

Sköt om er, ta det lugnt i kväll och i natt!
Gott Nytt År!

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.