Ibland tar tiden ett skutt!

Ibland är det bara så; man hinner inte med. Gårdagen försvann som i dimma med aktiviteter hela tiden, swisch sade det och så var det dags att gå och sova.

Idag har det däremot varit en smått l-å-n-g-s-a-m dag. Snön vräker ned och jag satte mig ned för att skriva ett brev till en nära släkting som fyller 87 år i nästa vecka. Bara för att  ha lite ljud omkring mig så satte jag på TV:n och kastade ibland ett och annat öga på vad som hände där. Innan jag visste ordet av så blev jag intresserad av något så löjligt som Wife Swap, alltså där man låter två fruar gå in i varandras familjer under två veckor. Till min stora förvåning så blev resultatet av bytet väldigt bra och jag tror att båda familjerna fick det bättre efter detta. Fascinerande.

Sedan kom förstås Caesar Millan och hans hundar och då måste jag ju bara titta. Även det var lärorikt och kul och en kopp kaffe med Livskamraten blev det också.

Efter Caesar tänkte jag förstås fortsätta med mitt brevskrivande, men kan man tänka sig! Det var ju dags för Husakuten mitt nya favoritprogram. Alltså gick ytterligare en timme åt till att titta även på det programmet. Även där lyckades de hjälpa en familj att skapa en bättre miljö för sina två handikappade tvillingar men helt nöjd med utgången var jag inte. Jag hoppades hela tiden att de skulle ordna med sjukgymnastbehandling för den ena tvillingen. En liten treåring som inte hade så mycket styrka i sin kropp att han kunde sitta upprätt själv. Trots detta hade han börjat krypa på ett litet udda sätt. Det kändes som att där skulle behövas daglig träning för att han skulle kunna få upp lite styrka i sin kropp.

Japp, så kan det gå. Tre hela timmar av denna dag har tillbringats framför dag-TV. Inte helt vettigt, men faktiskt småtrevligt. Efter allt detta har jag i alla fall skrivit ut en del fotografier som jag ska skicka till min släkting. Fem ark med bilder blev det, mest från SpanskaVillan, och brunnen förstås.

Nu tar jag mig rätten att fortsätta dagen i samma låga tempo……. Sköt om er och ha en trevlig helg!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.