Väntan på något gott

Vi har varit till Birsta idag; Livskamraten på Jula och jag på IKEA, köksavdelningen. Jag läser gärna inredningstidningar och tycker själv att jag har ganska god koll på nyheter inom den världen. Men ett besök bland alla skåp och lådor på IKEA gör att jag inser att jag har halkat efter…….. inte visste jag att det finns så många delar att köpa till som inredning i befintliga skåp och lådor. Nu har jag  plockat på mig alla de köksbroschyrer som fanns och ser fram emot att rita upp hur jag vill ha det skåpmässigt i köket. Golv och väggar har jag klart för mig nu när jag har en moodboard. Nu gäller det bara att utnyttja alla småytor på bästa sätt.

En kopp kaffe ute i solen blev det idag, inte dumt. Vi har handlat lite smått och gott för nu väntar vi på ”främmande”. Jajamen, i helgen blir det slalom. Vi har ju en fin backe bara 10 minuter härifrån, hur behändigt som helst. Livskamraten och jag har ju slutat åka, men vi får väl vara i lekparken och barnbacken med den yngste. Fika ska vi också det garanterar jag.

Gästrummet är färdigbäddat – check, maten inhandlad – check, en flaska bubbel är inköpt – check, nya fiberpennor och målarpapper i olika färger finns – check. Ja, nu får de komma när de vill.

Önskar er en trevlig helg!

2 kommentarer

 1. Monica Nordlund

  Go’morron,
  Här har vi haft ett gäng sportlovare i en vecka, som också har åkt
  skidor och badhusat. Den yngste stod över backen, pulka istället.
  Kul och fulrulle, men det tar på en kropp:-) Kram

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Visst är det kul att få umgås! Men visst känns det att man blivit lite äldre…… Kram på dig, bäste kusin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.