Nöjd och glad

Nu har våra besökare åkt hem och lugnet sänker sig över huset. Vi hade lyckan att få vara i slalombacken både lördag och söndag med lilla L och lilla J. Lilla L åkte som en störtloppsåkare nedför backen. Till slut fick hennes pappa åka ett par gånger tillsammans med henne för hon även skulle åka lite svängar i backen.
20160220_023213Här susar hon förbi, innan jag får henne i fokus så har hon redan försvunnit förbi mig.

Lillebror är förstås mer nybörjaraktig i sitt åk. Första dagen så var det skidorna som åkte med honom, men efter lunch och en kort tupplur i bilen, så tog han befälet och bestämde hur han skulle åka. Finns det något underbarare att se än när de små upptäcker att de faktiskt har kommandot och kan både bromsa och svänga. Jag bara njuter.
20160221_012140Här kommer lille L, plogning är vad som gäller när man ska bromsa.

Tänk att vi haft en skidbacke bara 10 minuter hemifrån utan att vi vetat det? En skidbacke med väldig aktivitet, det myllrade av skidskolor och privatlärare där. Kul, nu ska jag börja åka igen, bara så jag kan vara i backen om vi får mera besök av glada barn eller ungdomar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.