-21

Efter ett antal plusdagar så vaknade vi i morse till -21. Hur det nu gick till? Underbart vackert var det ute, klockan 07 så glittrade solen över den frusna sjön, snökristallerna hängde tunga i träden och man bara ”wow”! Det är inte ofta jag vaknar så tidigt som klockan 7, men jag hade nog legat lite på ”ohåga” eftersom jag skulle ut på morgonpromenad med grannfrun. Så när hon ringde så var jag färdig. Vi gick en runda på 1,5 timme, inte illa. Under tiden vi promenerade så kunde vi känna hur solen började värma och temperaturen steg.

Jag hade sett fram emot att åka till Gränsfors Krukfabrik idag, de hade 50% rea och jag är ute efter en skål att samla lite hushållsartiklar i. Ni vet, en skål av typen
kruka
De gör så vackra saker och jag vill ha lite mer av deras skålar och krukor till mitt ”soon to be” renoverade kök. Men det kändes för kallt att åka iväg så det får bli nästa rea istället. Nu fattas det bara en skiva pärlspont så är taket färdigt. Vi hade tänkt sätta upp den idag, men det krånglade på slutet och Livskamraten började muttra åt mig. Efter att ha måttat och sågat skivorna med Japan-sågen så hade jag tappat lite ork minsann. När Lk börjar muttra på det olycksbådande sättet så är det bäst att sluta jobba tillsammans. Så den sista skivan fattas och det får den göra ett tag. Jag längtar efter att få göra färdigt men nu ska vi vila till oss ett tag och bara göra ingenting ett par veckor. Man måste hushålla med sina krafter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.