Mera tid

Milda makter, jag har tydligen problem med tiden! Jag trodde att det slog om till sommartid i lördags så idag blev jag mäkta förvånad när jag satte mig framför TVn 12.55 för att äta lunch och se ett av mina favoritprogram. Då först insåg jag att vi fortfarande är inne på vintertid. Hur kan det komma sig? Jag har visst tappat greppet fullkomligt.

Såg nyss på Rapport, inställd fotbollsmatch pga terrorhot, i nästa ögonblick glada fotbollsspelare från Östersund – en underbar mix av människor. Visst borde det få vara som i det laget? Alla arbetar tillsammans mot samma mål (haha, ja i dubbel bemärkelse), man tar tillvara skillnaderna hos människorna, man tar hand om varandra och låter humor och medmänsklighet få råda.

Jag har fått frågor om hur det går med brunnen och jag kan bara säga att vi har en paus just nu från det arbetet. Vattnet fungerar men vi har en sten kvar som ligger och väntar på att bli upphissad samt ytterligare en bit rör ska svetsas på. Men just nu är det köket vi koncentrerar oss på. Livskamraten har inte någon speciell arbetslust just nu så jag jobbar på så gott jag kan. Just nu förbereder jag mig på att göra något av ett ca 15 cm brett hål som blir mellan spis och arbetsbänk. Där ska jag bygga in ett smalt skåp med två utdragbara fack högst upp för slevar och knivar. Sedan ska det få vara öppet så man kan ställa in brickor i öppningen. Jag tror att jag kommit på hur jag ska bygga det. Få se om jag lyckas.

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag fick mig ett gott skratt när jag läste att du redan slagit om till sommartid. 🙂 Det kunde ha varit jag. Ett år satt jag vid datorn och plötsligt hade den slagit om till sommartid och jag trodde att jag hade suttit och sovit en timme. Snacka om att bli förvirrad.
    Ha en fin vecka! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.