Reklamskyltar längs vägen

Något som jag funderat över är alla dessa stora reklamskyltar som finns utplacerade längs exempelvis E4. Nuförtiden verkar de alla stå på något lastbilsflak eller något annat på hjul. En titt på Trafikverkets hemsida visar att det krävs godkännande för att skyltar ska kunna sättas upp.

Men vad betyder det att skyltarna står på hjulförsett underlag? Har de tillstånd eller är det ett sätt att komma undan tillstånden. Hjulförsett=flyttbart?

Idag blev jag tvungen att åka till IKEA igen!!!! Nu är jag uppriktigt sagt less på detta flängande fram och tillbaka.Nu har vi i alla fall fått tag på den ventilerade hyllan som ugnen ska stå på. Snart kanske ugnen får flytta in i sitt lilla skåp. Just nu står den på bordet.
20160323_163702
Hällen fick komma på plats idag och snart kanske elektrikern kopplar in den också. Nästa steg är att finjustera skåpet så jag kan bygga det lilla skåpet mellan spisen och karusellskåpet. Det har tagit mycket längre tid än jag hade räknat med. I min enfald? trodde jag att jag skulle ha kaklat väggarna redan, men det inser jag att det får bli en mycket senare historia.
20160323_175927

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.