Ingen påskskinka blev det

Inte blev det någon skinka igår. Sent på eftermiddagen fick jag åka iväg och fixa något att äta som inte behövde någon värmekälla, mer än mikrovågsugn. Dålig fantasi hade jag, men hittade djupfrysta pannkakor! Har aldrig smakat sådana men köpte ett paket. Så det blev pannkaka och laxmackor. En salig blandning.

Vi hann inte äta färdigt förrän vi fick trevligt, oväntat främmande. Så det blev till att plocka fram lite vin, ost och kex och ostbågar i all hast. Så trevligt vi hade det! Det är synd att vi nästan kommit bort från detta att bara ”hälsa på”. Inget arrangemang i förväg, enkelt men ofta väldigt trevligt. Kan rekommenderas.

Vi hade hoppats på fint väder idag, men solen lyser med sin frånvaro kan man säga. Alltså har jag kapat hyllplan med japan-sågen, min favorit. Nu är både ugn och spis inkopplade så nu blir det i alla fall skinka, sill, ägg och potatis till middag. Jag ser fram emot att få inviga lilla kökshörnet!

Men innan jag sätter igång med matlagningen ska jag kasta mig i soffan ed en bok och bara slappa en stund. Jag hoppas ni alla har det lugnt och skönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.