Mardröm, men underbar personal

Så har det hänt. Min mardröm har inträffat. Livskamraten har ramlat ned i brunnen och ligger nu på sjukhuset. Vi är tacksamma att han lever. Hans skyddsängel gjorde ett ypperligt jobb.

Omhändertagandet på lasarettet var fantastiskt. Lk fördes direkt till traumarummet och jag fick vänta i väntrummet. Men inte lång stund, sedan blev jag hänvisad till ett samtalsrum där jag kunde släppa lös gråten och vara för mig själv. Två gånger kom personal och satte sig med mig en stund och pratade samt bjöd på té och en smörgås. Det vänliga beteendet fortsatte inne i akutrummet där personalen snabbt fångade upp vårt lite skojande sätt att prata och det blev lite skämt och så gemytligt det bara kan bli vid ett sådant tillfälle. Underbar personal.

Nu längtar jag bara efter att klockan ska bli 14.00 så jag får besöka honom. Var rädda om varandra, livet kan förändras så snabbt ibland.

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Men fy så hemskt.. Hoppas att han återhämtar sig och att han haft sådan tur att det mesta i kroppen är helt.. Håller tummarna för det! Kram på dig! <3

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Mycket är trasigt, men han klarar sig, tack och lov. Hans skyddsängel gjorde sitt jobb.Kram

 2. Svea Karlsson

  Kära nån, läser vad som har hänt. Måste få höra hur det är med Rainer. Hoppas på det bästa.Kram till er båda / Svea

 3. Marja Granqvist

  Men så förfärligt! Skyddsängeln har nog sett hur han slitit med brunnen och tänkt att han är värd att skyddas. Hoppas allt går mot det bättre.
  Många kramar! <3

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Ja, hans skyddsängel gjorde ett fantastiskt jobb, det kunde slutat på värsta sätt. Vi är så tacksamma. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.