Sommardag

Ett sådant väder vi haft idag, rena sommaren. Rabatterna ut mot vägen har nu fått en grovrensning och det känns skönt. Nu är det bara resten kvar………

En del rabatter kommer sannolikt att läggas igen, eller åtminstone få minska i storlek. Jag brukar titta på programmet ”Love your garden” och njuta av blomsterprakten, men i år finns inte geisten att sätta spaden i jorden.

Livskamratens läkare ville träffa honom idag så det blev två timmar på akuten. Söndag, måndag och torsdag har vi alltså varit uppe på sjukhuset. Nästa vecka blir det två olika undersökningar både på måndag och tisdag. Jag hoppas så att nästa veckas undersökningar kommer att visa positiva resultat.

Dagen har i alla fall avslutats med årets första grillning! Visserligen ”bara” grillkorv och uppvärmd potatisgratäng, men ändå. Lk var så trött efter sjukhusbesöket att han åt en halv korv och sedan har han sovit. Jag har ansträngt mig för att vara tyst och legat och läst med telefonen avstängd. Nu har jag serverat oss ost, kex och vindruvor men det kommer nog att bli en tidig kväll i kväll. Tidigare än vanligt alltså, Lk brukar somna vid 20-tiden. Fika och restaurang med barnbarnen har vi fått skjuta framåt i tiden.

Livet går fortfarande på halvfart, men det är LIV i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.